Om oss

Her hos oss i Dokka Bondemøbler AS er konseptet produksjon av møbler og innredninger til hus og hjem, hytter og fritidseiendom. Vår nisje er vårt meget store unike standard møbelsortiment, våre produksjonsmetoder og ikke minst våre spesielle maling og behandlingsteknikker.

Her hos oss legges det ikke opp til store produksjonsserier og større maskinproduksjon, da vi føler at dette kan skade den eksepsjonelle norske håndverkskvaliteten. Dette mener vi skiller oss positivt ut fra andre aktører i dagens mangfoldige marked, som leverer industri- og masseproduserte møbler og innredninger. Vi produserer kun etter de eldre tradisjonelle, norske håndverksmalene og metodene. Du som kunde kan være meget trygg på god norsk håndverkmoral, samt solid produktkvalitet med holdbarhet til å overleve generasjoner.

Våre produkter produseres ut fra massive norske furumaterialer. Deretter gjennomgår produktene en svært omfattende og møysommelig overflatebehandling som krever mange prosesser, og tidkrevende tålmodig håndverk. Med dette oppnår vi vakre og kvalitetsrike resultat på samtlige av våre produkter.

Vår maling, antikkoljer og overflate-patinaer er selvproduserte fra norske råvarer etter eldre unike resepter og oppskrifter. Vår spesialitet er å gjenspeile den gamle tradisjonelle norske møbelkulturen, samt å oppnå den kvalitet og særpreg vi finner fra 1700 - 1800 tallet. Med kunnskap, kreativitet og erfaring finner vi glede av å presentere heltre resultater som gløder av ”sjel” og godt norsk håndverk.

Vi er alltid stolte av å overlevere vårt produkt, laget spesielt og unikt til deg… et unikt og vakkert stykke ekte Norsk håndverk av beste heltre kvalitet.