Hvitevarer

Våre heltre kvalitetskjøkken leveres gjerne komplette med valgfrie hvitevareprodukter fra vår samarbeidspartner Electrolux Home Products Norway AS. Da er vi sikre på at du får en meget god kvalitet og at alle produktene trygt passer inn i våre kjøkkenmoduler, uten avvik og problemer.

 

Etter 15 års erfaringer og leveranser av nettopp disse hvitevaremerkene, er vi meget trygge på kvalitet og ikke minst stolte av manglende reklamasjoner.

 

Du kan velge mellom et meget stort sortiment av modeller fra de forskjellige merkene AEG, Electrolux, Husqvarna og Zanussi. Det foreligger et bredt spekter i flere prisnivåer, om det er ønskelig med modeller i lave eller høye prisklasser. 

 

 

Våre hvitevarer

AEG
Electrolux
Zanussi

 

Kataloger

AEG Kopi Kopi AEG katalog 2018 / 2019

 Electrolux katalog 2018 / 2019


Reservedeler og utstyr

Reservedeler, deler og utstyr kan bestilles hos
E-Service Norge AS
Telefon: 22 90 50 10

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Nettside: www.e-servicenorge.no


Service og reklamasjon

Ved behov for service på ditt produkt, kan du ringe 815 30 222 eller bestille service fra web.
Klikk her for servicebestilling

 

Se først avsnittet i brukermanualen som omhandler funksjonsfeil og årsaker for å konstatere om det er en teknisk feil med produktet. Husk alltid å oppgi produktnummer, modellbetegnelse, serienummer og kjøpsdato ved bestilling av service eller reservedeler. Dette finner du på dataskiltet på undersiden av produktet. OBS: Ta vare på kvitteringen, den gjelder som dokumentasjon på kjøpsdato.
Last ned kjøpsbevisskjema her

 

Noter følgende nummer før avtalt servicedato:

 

- Modell betegnelse
- Serienummer
- Produktnummer
- Kjøpsdato


Leveringsbetingelser

Produkter solgt til forbruker i Norge, er underlagt Lov om forbrukerkjøp. Der det inntreffer feil eller mangler som omfattes av loven innen lovens frister, utbedres dette uten omkostninger for deg. Feil eller skader som oppstår, som er brukerbetinget eller ligger utenfor leverandørens kontroll, omfattes ikke av loven. En reparasjon vil da normalt belastes bruker.

 

All service/- reparasjon skal utføres av serviceverksteder godkjent av leverandør. Inngrep/- reparasjoner skal kun utføres av fagperson og i henhold til gjeldende forskrifter. For ytterligere informasjon om leveringsbetingelser, be om forhandlers kjøpsinnformasjon. Ved næringskjøp mellom to profesjonelle parter gjelder egne bestemmelser.