Bad Herregård

Herregård bad er vår mest påkostede toppmodell for de som ønsker de ekstra detaljene og et smykke av et håndverksprodukt. Herregård innehar et betydelig mer eksklusivt uttrykk, kraftigere krone og lister med vakre linjer og detaljer. Overskapene har en dybde på 25 cm så man fortsatt har god benkeplass foran skapene. Velg mellom modeller med kun skap eller kombinert skap og skuffer.

 

Herregård bad leveres i 24 modeller med størrelser fra 90 til 280 cm bredde. Ønsker du deg speilvendt modell iht std skissene, spesifiser dette i din bestilling så produserer vi ditt møbel skreddersydd til deg.

Herregård bad leveres i 24 modeller med størrelser fra 90 til 280 cm bredde.

 

Klikk her for å laste ned modellprogram som pdf i nytt vindu

Klikk her for å åpne modelloversikt online katalog i nytt vindu

Herregård bad er vår mest påkostede toppmodell for de som ønsker de ekstra detaljene og et smykke av et håndverksprodukt. Herregård innehar et betydelig mer eksklusivt uttrykk, kraftigere krone og lister med vakre linjer og detaljer. Overskapene har en dybde på 25 cm så man fortsatt har god benkeplass foran skapene. Velg mellom modeller med kun skap eller kombinert skap og skuffer. Der det velges skuffer leveres disse med Soft Close dempeskinnesystem inkl i pris.


 Herregård bad leveres som std med ramtre dør og skuffeprofil kombinert med innv fjærhengsler m/utv pyntestolpe. Stålbeslag/grep og skuffer med Soft Close dempeskinnesystem er inkl i pris. Du kan velge det møbelbeslag og hengsler du liker best for å matche din fargesammensetning og stil. Noen profiler passer best med type møbel og farge. Der det ønskes andre beslag må dette spesifiseres i din bestilling. 

 

 Herregård bad leveres i 24 modeller med størrelser fra 90 til 280 cm bredde. Ønsker du deg speilvendt modell iht std skissene, spesifiser dette i din bestilling så produserer vi ditt møbel skreddersydd til deg.


 Herregård bad leveres i valgfri farge fra vårt fargesortiment. 


 Oppførte priser er baderomsmøbel med speil, ferdig overflatebehandlet i ønsket farge. Belysning, vask og blandebatteri kommer som tillegg i pris, grunnet flere valgmuligheter. 

Klikk her for å laste ned modellprogram som pdf i nytt vindu

Klikk her for å åpne modelloversikt online katalog i nytt vindu

Se også tilbehør som Vasker og Blandebatteri i venstremeny 

98615 Bunnventil
98615 med overløp
98616 uten overløp
Dim: Ø:40 mm
Pris kr 935,- inkl mva

98617 Vannlås
Vannlås i hvit plast
Dim: Ø40 x Ø32 mm
Dim: Ø40 x Ø40 mm
Pris kr 165,- inkl mva

13000 LED downlight
3W 3000K 240 lm IP20
Dimmbar
Farge: Børstet stål
Pris kr 345,- inkl mva

13001 LED driver
Driver 350mA 18W
For 2 - 6 stk LED lamper
Leveres med støpsel/kabel
Pris kr 650,- inkl mva

Last ned oversikt over bunnventil, vannlås og LED-belysning her (PDF).

Produkter fra samme kategori

Bad Harmoni

Bad Klassisk

Bad Tradisjon

Bad Landlig

Blandebatteri og tilbehør

Bad Rustikk

Bad Herregård

Bad Unik